MI AZ AURA VIDEO STATION?

 

 

 

HOME - FŐOLDALRA LÉPÉS    

 

Az Aura Video Station 5.2 egy bio-visszacsatolásos mérési elven működő, számítógépes auraleképző és aura- csakra és bioenergiaelemző rendszer, amely olyan alapelvekre és tanulmányokra épül, mint a bio-visszacsatolási méréstechnika, színpszichológiai módszertan, valamint a többszáz évre visszamenőleg már ismert emberi energiamezők és emberi lélek keleti tudománya.

 

Az Aura Video Station bioadatainak méréseihez az Inneractive által kifejlesztett kézi bioszenzort (feedback) használja , ami valós időben (real time) méri a bőr elektromos aktivitását és a kéz bőrének elektromos vezetőképességét és hőmérsékletét, illetve a mérésnek megfelelő erősségű rezgéssel azoknak a változásait.. Ezeket a másodpercenként ismételt ingereket és az általuk bemért bioadatokat elemzi, dolgozza fel a biosensor, majd a számítógépbe bejutvtatva ezeket az adatokat a rendszer egy számára megadott színkódrendszer alapján megjeleníti az aurát és csakrákat, illetve az adatokat viszonyítja  egymáshoz, amely eredményét képes folyamatosan megjeleníteni energia diagramokban és folyamatosan változó aura-csakraképeként a számítógép monitorán.

 

A megjelenő aura-csakrakép tehát nem más, mint az egyén bioenergia mezőinek, érzelmi energia állapotának, valamint személyiségtípusára vonatkozó információknak adott időben történő folyamatos megjelenítése, leképzése.

 

 

 

Hogyan működik az Aura Video Station?

 

A méréshez teremtsen megfelelő métrési környezetet. A bal kézről vegye le a mérés eredményét is befolyásoló tárgyakat (gyűrű, fémkarkötő...)

Helyezze lazán a bal kezét a  BIOSZENZORRA  és ujjaival mindenhol fedje le a mérőgombokat.

A bioszenzor a benne lévő processor és IC kapcsoló irányításával folyamatosan méri a kézen található testellenállási értékeket és hőmérsékletváltozásokat. Ezeket az adatokat  AURA VIDEO STATION szoftverei, elemzik és feldolgozzák, illetve összehasonlítják az előző másodperc méréseihez, majd megfelelő kiértékelőrendszer alapján viszonyítják egy jellemző fizikai és érzelmi energiaállapothoz. Az így leképzett aurakép, ami a számítógép képernyőjén folyamatosan megjelenik, az Ön energiatestét, vagyis az AURÁT jeleníti meg.

AURA KÉPE mindannyiszor megváltozhat, amennyiben mérhető érzelmi, szellemi, vagy pszichikai változás következik be.

Az AURA VIDEO STATION-nal  nyomtathat megközelítően 20 különböző tartalmú elemzést, arcképes aurafotót, aurakontrollt, teljes alakos csakra képet, vagy akár 17-22 oldalas részletes aura-csakra jelentést 13 választható nyelv alapján. Az Auracentrum által kidolgozott mérésarchiválási rendszer használatával a nyomtatható elemző és kiértékelő listák tovább növelik a rendszer által nyújtott szolgáltatásokat.

 

HOME - FŐOLDALRA LÉPÉS    

 

 

 

Az AURA mérésének és elemzésének felelősége:

 

Az AURA VIDEO STATION nem diagnosztizál fizikai problémákat és betegségeket!

 

Ezek az információk kizárólag ismeretterjesztő és reprezentációs célokat szolgálnak és nem szándékozik felülbírálni bármilyen orvosi, vagy fiziológiai tanácsadást vagy gyógykezelést. Bármilyen egészségügyi tanácsért, vagy gyógykezelésért, kérjük, forduljon szakorvosához!

 

Azonban meg kell jegyeznünk, hogy több mint kétéves mérési tapasztalataink alapján amikor valamilyen eszköz, vagy gyógyító hatást pozitív, illetve negatív változásait  vizsgáltunk, a hatás előtti és a hatás utáni mérések változásai az emberi energiarendszerben egyértelműen kimutathatók és azok elemzésével felállított elemzési módszerekkel különféle következtetések, megállapítások tehetők. A méréssorozatok tárolása és azok feldolgozása további irányt mutat az auramérés hitelességének bizonyítását illetően.

 

A másik fontos megállapításunk a két év alatt az, hogy az általunk megjelenített aurakép (amely felfogható egy piktogramként is), a benne hordozott információk alapján ( méret, szabályosság, színharmónia...) látványát tekintve sokkal jobban meggyőzi a mérésben résztvevő személyt saját energiarendszerének állapotáról, illetve alapszínének figyelembevételével szellemi (spirituális) fejlettségi fokáról. Az AVS által megjelenített,  tulajdonképpen multimédiásított mérési adatok sokkal jobban értelmezhetők mindenki számára, mint az azokat képviselő állandóan változó mérési adatok  számhalmazai.

 

Az aura mérések alapvető szerepe tehát az, hogy mindenki számára láthatóvá és értelmezhetővé tegyük az Őt körülvevő energiarétegeket, energiaállapotot, meghatározva fizikai és érzelmi állapotát, valamint spirituális fejlettségi szintjét  és akár különféle eszközök, módszerek felhasználásával bebizonyítsuk, hogy akár tudatosan, akár tudattalanul is lehetséges befolyásolni az energiarendszereket.

 

Mindemellett a folyamatos auramérések fontos, nélkülözhetetlen segédeszközei lehetnek különféle természetgyógyászati, wellness kezelések, eszközök, módszerek hatásának kimutatására is.

Az Aura Video Station az egészségmegőrzés, gyógyászat területén rendkívül széles körben használható, azonban nem szabad elfelejteni, hogy adott területeken alkalmazva hitelességét csak jól felépített elemző módszerek kidolgozásával erősíthetjük. Jelenleg Magyarországon több terület bevonásával folytatunk kísérleteket, illetve a tapasztalataink alapján készítjük az auraelemzési módszertant.

 

 

 

 

Aura Video Station Digital 5.2 alapcsomag

 

 

 

Aura Video Station Digital 5.2 magyar alapcsomag tartalma:


 

 

 

AZ ÚJ, AVS 5.1 BIOSZENZOR ÉS CSATOLÓ
A legfontosabb mérőeszköz az AVS BIOSZENZOR, amely  visszacsatolási méréstechnikája  által a megmérhető testellenállási adatokat másodpercenként folyamatosan méri. A mérések a kéz hőmérsékletváltozásainak és a bőr felületének elektromos aktivitásának, vagyis elektromos vezetőképességének több ponton történő mintavételezését tükrözik.0

Az AURAKÉP, ami a számítógép képernyőjén megjelenik, az a mérésben résztvevő személy előbbiekben említett  mérésadataiból leképzett energiatérképet , azaz az AURÁt jelenti. Az aurakép a mérési adatok a folyamatos feldolgozásával készül, így adatok változása törvényszerűen az adott auraterület változásával jár. Minden bioszenzor egyadi licencszámmal rendelkezik, amely korlátlan mérésre ad lehetőséget!  
 

 

AURA VIDEO STATION DIGITAL 5.2

SZOFTVER 6 AURA VIDEO RENDSZERPROGRAMMAL CD-ROM-on

Tartalma:

 - bioszenzor adatait fogadó, feldolgozó és megjelenítő programja  13 nyelven

 - Az Auracentrum speciális kizárólag magyar felhasználók és auracentrumosok számára készített programbővítés

( AVSHUN Service Pack ) - idegen hozzáférés megelőzése érdekében a Service packokat jelszó védi, amely azonban nem véd a másolás ellen, de bizonyítja azok származási helyét.)

 - installációs készlet - A service packok saját installációs készlettel rendelkeznek, amelyek programsérülés esetén képesek gyorsan és hatékonyan elhárítani a hibákat.

 - oktató anyagok - Az AVS rendszerhez minden angol nyelvű anyag rendelkezik magyar fordítással.

- Auracentrum speciális oktató anyaga - eltárolt mérések felhasználásával nemcsak a klasszikus Auraismereti elemzések, hanem különféle természetgyógyászati módszer és eszköz hatásainak vizsgálatával foglalkozik

 - reklámanyagok - Az auracentrumok minden reklámanyagának nagyfelbontású forrásanyaga, amely bannerekből, plakátokból, hirdetésekből, névjegyekből, szórólapokból, illusztrációkból, saját készítésű rajzokból, illetve reklámszövegek, előadások, reprezentációiból áll

A program tetszőleges számú gépre telepíthető, azonban a szoftver bioszenzor nélkül nem használható!

 

 

LOGITECH CLICKSMART 510 DIGITAL VIDEO CAMERA kis állvánnyal. (Kifutott típus!)

Állókép felbontása: max. 1.3 Millió képpont (1280x960), Videó képrögzítés eredeti felbontása: 320x240 képpont, azonban a különleges képességű VGA CCD szenzorával kiváló minőségű (640x480) felbontásra képes.

A tévedések elkerülése végett megállapítható, hogy a kamera nem része a mérésnek és a mérési adatok feldolgozásának, kizárólag reprezentációs, multimédiás hatás miatt része a rendszernek!

 

SZEMÉLYRESZÓLÓ AURA FELVÉTELEKET ARCHIVÁLÁSA CD-RE, DVD-re

Amennyiben rögzítve lett egy adott ideig tartott Auramérés, úgy akár kísérő hanggal kiegészítetve lementhető és kiírható CD, illetve DVD lemezre. Ehhez legoptimálisabb formátum az AVI formátum, de tapasztaltabbak akár szabványos DVD formátumot is létrehozhatnak, amely így már nemcsak számítógépen, de asztali DVD lejátszón is  lejátszható.


AURA VIDEO STATION DIGITAL 5.2 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

Könnyen érthető magyar nyelvű  technikai leírás telepítési és beállítási tanácsadással, segítségével a teljes AVS rendszer installálható.

 

Az AURACENTRUM AVSHUN service packja különálló használati útmutatóval rendelkezik.


AVS ALAPOZÓ TRÉNING PROGRAM 2 CD-N

Ez a 4-5 órás interaktív multimédia prezentáció az AURA VIDEO STATION használóinak az INNERACTICE hivatalos TRÉNING PROGRAMJÁT tartalmazza, illetve ismertetőt a BIO-visszacsatolás technológiájáról és részletesen bemutatja a termék minden részegységét. (csak angol nyelven!)


AURA MASTERY

(Auraismeret) c. könyv az Aura Video Station alkotójától Johannes R. Fisslinger. Hatásos és az aura területén egy elismert gondolatformáló könyv, az aurakutátás területének megismerése mellett egy speciális  aura szín tesztet, illetve részletes színpszichológiai tanulmányt tartalmaz a 12 fő aura színtípusról.

(angol nyelven - CD lemezen!,

Magyar nyelven - Az Auracentrum által fordított és lektorált kizárólag belső használatú könyv formájában.)


MAGICAL AURAS

(Mágikus aurák) c. könyv:

Milyen az aura színe Dannion Brinkley-nek, Timothy Leary-nek, Dr. Fred Bell-nek, stb.? Egy könnyű olvasmány Bettina Bernoth-Fisslinger-től 50 különböző aurafotó tanulmányozásával. (angol és magyar nyelven)


AURA IMAGING PHOTOGRAPHY

(AURAKÉP FOTÓZÁS) c. könyv:

Egy ismeretterjesztő könyv, amely az Aura fotózás témáját igyekszik megvilágítani. Johannes R. Fisslinger be fogja vezetni Önt az energiák és aurák világába. Ismerje meg az aurakép technológia tudományos alapelvét, az emberi aurát és a bio-visszacsatolást.

(angol és magyar nyelven)


AURA-CSAKRA ELEMZÉSEK TRÉNING KÖNYVE MAGYAR NYELVEN

Ez egy alapos oktató és tréning könyv, amely tartalmazza az auraszínek ismertetését, a személyi típusokat, a csakra színeket és elemzéseket, hang,  szín  drágakő és más gyógyító körülményeket. Továbbá, tartalmaz még ismertetést arról, hogy hogyan elemezzünk aura-csakra fotókat.

 


PROMÓCIÓS ANYAGOK CD-ROM-ON

Logók, reklámszórók, névkártya minták, nyomtatható etikett minták, kiállítási frízfeliratok nagy felbontásban (angol és magyar)

 

 

HOME - FŐOLDALRA LÉPÉS    

 

 

GARANCIA, SZERVIZ ÉS MAGYAR NYELVŰ RENDSZERTÁMOGATÁS (HELP DESK)

1 ÉV GARANCIA, MAGYARORSZÁGI,

MINŐSÉGI ÉS SPECIÁLIS SZOFTVERTÁMOGATÁS ÉS GYORS-SZERVÍZ.

Telefon: 06 309 900 144, Fax: +36 26 302 708